Új otthoni tévészolgáltatást indít a Yettel

Új, otthoni tévészolgáltatást indít a Yettel, a szolgáltatás február 14-től nyílt tesztidőszakkal indul: a szolgáltató ügyfelei 3 hónapig 0 forintos havidíjért próbálhatják ki, akár 93+3 tévécsatornát kínáló csomagban is, ha új előfizetést kötnek – közölte a szolgáltató az MTI-vel kedden.

Az elsősorban mobilszolgáltatóként ismert Yettel az elmúlt években folyamatosan bővítette azon otthoni megoldásainak körét, amelyek mobilhálózatra épülnek, az új szolgáltatás internetalapú tévészolgáltatás. A tévéműsorok egy része élőben és felvételről is megtekinthető, megállítható és visszatekerhető.
    
Peter Gaľik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója a közleményben elmondta: a Yettel TV indulása a hosszú távú, mobilközpontúságra építő stratégia újabb mérföldköve, amelyet a két éve kezdett, több tízmilliárd forintos beruházást igénylő hálózatmodernizációs folyamat tesz lehetővé. A 4G technológia kapacitásának növelése mellett folyamatosan bővítik az 5G technológia elérhetőségét – tette hozzá.
    
A szolgáltatás tévékészülékhez csatlakoztatható TV Box segítségével, mobilon és tableten a Yettel TV alkalmazásban, illetve számítógépről webes felületen érhető el, emellett rövidesen elérhetők lesznek az okostévékre letölthető applikációk is.

Legfrissebb hírek

NAV: törvénysértést követ el, aki az interneten rendel dohányterméket

NAV: törvénysértést követ el, aki az interneten rendel dohányterméket

kövess minket

X