Tüntetés lesz a szabad oktatásért Szolnokon is

Eljött az idő, hogy az ország ugyanazon a napon, közösen megmozduljon az oktatásért, és kiálljunk együtt egy jobb jövőért. Június 1-jén az ország számos pontján lesz akció az oktatásért, amelyben mindenkire szükség van, húzták alá a szervezők.

A szervezők kérik, csatlakozzon mindenki a Tanítanék Mozgalom és a noÁr által kezdeményezett akcióhoz, és találkozzanak június elsején Szolnokon, a Kossuth téren!

Menjenek el minél többen a 17:00-kor kezdődő eseményre, és álljanak ki az oktatás megreformálásáért!

A szervezők kijelentették: „Nem az erőszakra, nem a státusztörvényre! A kormány olyan új törvényt tervez elfogadni, amivel bosszút áll a pedagógusokon és a diákokon. Ezt nem hagyhatjuk! Legyen június elseje az a nap, amikor Miskolctól Veszprémen, Szekszárdon, Dunújvároson, Budapesten át egészen Debrecenig közösen felszólalunk, és megmutatjuk, hogy az oktatás jövője az országunk jövőjét jelenti!”

Így folytatták:

„Mutassuk meg Szolnokon is, hogy pedagógusok, diákok, szülők és nagyszülők, civilek mind összefogunk egy célért, együtt, közösen! Találkozzunk Szolnokon, a Kossuth téren 17:00-kor, az eseményre pedig hívd el ismerőseidet, barátaidat és családtagjaidat is, legyünk ott minél többen!”

Legfrissebb hírek

central-0791016818-e1714968583455-1024x577

Zivatarokra figyelmeztetnek négy vármegyében

kövess minket