Tom Hardy épp most nyert 2 aranyérmet egy Jiu-Jitsu bajnokságon

Tom Hardy odatette magát a Jiu-Jitsu versenyen az Egyesült Királyságban, két aranyérmet nyert.

A Venom színésze a mozivásznon kívül is elég kemény, a Venom és a Mad Max: A harag útja sztárja ezt most is bizonyította.

Tom Hardy számos filmben megmutatta az atletikusságát, most viszont egy jótékonysági Jiu-Jitsu bajnokságon is bizonyította tudását.

Hardy két aranyérmet szerzett a REORG Open Jiu-Jitsu Championshipen, erről több videó és kép is felkerült a közösségi oldalalra. A videókon látható, ahogy Tom Hardy keményen odateszi magát a Wolverhamptonban található Aldersley Leisure Village-ben vívott mérkőzésén.

A REORG Charity egy olyan szervezet, amely “az életet megváltoztató fizikai sérülésekkel, poszttraumás stressz zavarral (PTSD) és depresszióval küzdő emberekkel” foglalkozik – írja a Daily Mail. Hardy a REORG Charity kuratóriumi tagja, és Jiu-Jitsut tanít, hogy segítsen az embereknek felépülni a fizikai és mentális problémáikból.

Tom Hardy azért vett részt az eseményen, hogy pénzt gyűjtsön a szervezet számára. A színész a REORG-nál tanult jiu-jitsut a 2011-es MMA-as filmje, a Warrior – A végső menetre való felékészülése során.

mafab.hu

Legfrissebb hírek

Zivatarveszély miatt több megyére másodfokú figyelmeztetést adott ki az OMSZ péntekre

Zivatarveszély miatt több megyére másodfokú figyelmeztetést adott ki az OMSZ péntekre

kövess minket

X