Rita Ora és Alok is fellép az idei Szegedi Ifjúsági Napokon

A korábban bejelentett Timmy Trumpet és Lukas Graham mellett Rita Ora és Alok is fellép az 55. születésnapját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napokon augusztus 23. és 26. között – tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.

A közleményben kiemelték: Rita Ora, a fergeteges hangulatú koncertjeiről ismert angol popsztár először lép Magyarországon színpadra. Legújabb dalát, a You Only Love Me-t egy hónap alatt már négymillió alkalommal nézték meg a YouTube-on és hamarosan egy új lemezt is kiad – ismertették a szervezők.
    
Alok a világ legjobb lemezlovasait sorba állító DJ Mag listáján a 4. helyen szerepel. Az egyik leghíresebb brazil előadóművész 70 millió követővel rendelkezik a közösségi médiában – írták a közleményben.
    
A szervezők ismertették, hogy a világsztárok mellett megérkeztek a legnagyobb hazai előadók is, amelyek között ott van Azahriah, Beton.Hofi, BSW, ByeAlex és a Slepp, Carson Coma, Curtis, Dzsúdló, Follow The Flow, Halott Pénz, Honeybeast, Krúbi, Majka, Manuel, Margaret Island, Necc party, Pogány Induló, Punnany Massif, Quimby, T.Danny, Tits Gang, Valmar és a Wellhello. A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy már napijegyek is kaphatók a fesztiválra. Minden további információ www.szin.org weboldalon található.

Legfrissebb hírek

teherautó (1)

Súlykorlátozást vezetnek be Szolnok és Jászberény között

kövess minket