Nem hunynak szemet a száguldozás felett

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében a 46-os és a 442-es számú főúton tartottak a rendőrök koncentrált sebességellenőrzést a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében.

A forgalomellenőrző rendőrök február 24-én koncentrált sebességellenőrzést végeztek a 46-os és 442-es számú főúton. A rendőrök az ellenőrzés során azt tapasztalták, hogy a közlekedők többsége betartja a megengedett sebességet, de mégis akadtak akik a kelleténél gyorsabban hajtottak.

Az egyenruhások 36 gyorshajtót rögzítettek, melyek közül 8 sofőrnek közigazgatási bírságot szabtak ki, 14 esetben helyszíni bírságot alkalmaztak, 14 üzemben tartóval szemben kezdeményeztek közigazgatási eljárást az objektív felelősség alapján, és 3 gépkocsivezetővel szemben egyéb szabálysértés elkövetése miatt intézkedtek.  

A gyorshajtás a vezető baleseti okok közé tartozik. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a sebességhatárokat minden esetben tartsák be, a közlekedés szabályinak megsértése súlyos és visszafordíthatatlan következményekkel járhat! A helyes közlekedési magatartással megelőzhetők a közúti tragédiák. Ne feledjék, egy baleset is sok!

Legfrissebb hírek

central-0791745314-e1712663681363-1024x576

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

kövess minket