Molnár Judit százados „Az év iskola rendőre”

Az Országos Rendőr-Főkapitányság 2008. szeptember 1-jével hirdette meg az iskola rendőre programot, amely elősegíti a gyermekek biztonságos, balesetmentes közlekedését, a védelmükre irányuló rendőrségi bűn- és balesetmegelőzési tevékenységet. A 2022/2023-as tanévben Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében 72 településen, összesen 115 iskolarendőr 116 iskolában végzi ezen irányú tevékenységét. 

A minap az Országos Rendőr-Főkapitányságon megrendezett VIII. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében Óberling József rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos az Országos Rendőrfőkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály vezetője adta át „Az év iskola rendőre” elismeréseket azoknak, akik aktívan részt vettek a programban, és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a prevenció területén.

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből ezen elismerést Molnár Judit c. r. százados, a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési  főelőadója vehette át. A százados évek óta nagy odafigyeléssel és lelkiismerettel gondozza a programot, tudását kreatív ötleteivel, illetve empátiával próbálja átadni a gyermekek részére.

Fotó: Balesetmegelőzés Szolnok megye Facebook

Legfrissebb hírek

central-0791745314-e1712663681363-1024x576

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

kövess minket