Kiváló eredményeket elért diákokat köszöntött a polgármester

Immár sok évre visszanyúló hagyomány, hogy a város önkormányzata köszönti valamennyi Szolnokon működő középfokú oktatási intézmény kiemelkedő országos eredményt elért diákjait és az őket felkészítő pedagógusokat, 2019-től pedig már azokat az általános iskolás tanulókat és tanáraikat is, akik az országos tanulmányi versenyeken kimagasló teljesítményt nyújtottak.

A szerdai ünnepségen 145 diák és 78 felkészítő pedagógus kapott elismerést, az okleveleket Szalay Ferenc polgármester és Horváth László a Szolnok Városi Diáktanács elnöke adta át.

A kitartás az, ami megkülönbözteti a diákokat egymástól. Van, aki túl korán feladja, és van, aki időt, fáradtságot nem kímélve eléri a maga elé kitűzött célokat. Ennek eredménye lehet a sikeres szereplés a rangos országos megméretéseken. – mondta Szalay Ferenc polgármester.

Kiemelte: a város iskolában színvonalas munka folyik, nem véletlen, hogy a legtöbb végzős fiatal később felsőoktatási intézményben folytatja tanulmányait.

A korábban kialakult jó gyakorlat alapján a város önkormányzata folyamatosan együttműködik a szolnoki intézményekkel, kiváló az együttműködés a Szolnoki Tankerületi Központtal, a Szolnoki Szakképzési Centrummal és a nem állami fenntartású intézményekkel is, közölte az info.szolnok.hu

Fotó: Szalay Ferenc Facebook

Legfrissebb hírek

central-0669137560-2-e1720425956424-1024x577

Döntöttek a keddtől érvényes üzemanyagárakról

kövess minket