Justin Bieber lemondta a világ körüli turnéja összes koncertjét

Justin Bieber lemondta Justice című világkörüli turnéja összes dátumát. A kanadai énekes egészségügyi problémákra hivatkozott – írja a SkyNews.

Az eredetileg 2020-ra tervezett Justice World Tour a koronavírus miatt eleve csak 2022 februárjában tudott elindulni. Justin Bieber a kaliforniai San Diegóban adta az első koncertjét, majd három kontinens tíz országában lépett fel. Először szeptember 6-án jelentette be, hogy szünetet tart a turnéban egészségügyi problémákra hivatkozva, majd szeptember 15-én tizenkét időpontot töröltek a programból. Októberben aztán a fennmaradó időpontokat – többek között a budapesti koncertet – is elhalasztották.

A legfrissebb bejelentés szerint az egész turnét törölték.

Bieber tavaly nyár elején posztolt arról, hogy a Ramsay Hunt-szindróma nevű ritka betegség miatt lebénult a fél arca. A Ramsay Hunt-szindróma a fülkagyló övsömörét kísérő arcidegbénulás, amelyet az azt először leíró amerikai ideggyógyászról neveztek el. A betegség kezelhető, a kimenetelt javítja, ha három napon belül antivirális szerekkel és szteroidokkal kezelik, de gyakori az arcbénulás és a fájdalom krónikus fennmaradása.

A betegség ellenére az énekes tavaly nyáron még fellépett Budapesten, a Sziget Fesztiválon: erről a koncertjéről itt írtunk.

Az énekes legutóbb azzal került a hírekbe, hogy 200 millió dollárért eladta a komplett zenei életművének közzétételi és felvételi jogait a korábban más hasonló zenészek katalógusát is felvásárló Hipgnosis Songs Capitalnek. A cég Bieber zenéinek felhasználási jogait vásárolta meg, illetve hozzájuk kerül minden jogdíj a köztéri lejátszások (például plázák, kávézók) után is.

telex.hu

Legfrissebb hírek

central-0791745314-e1712663681363-1024x576

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

kövess minket