Hivatalos: ekkor jelenti be az Apple az új iPhone-okat és Apple Watch órákat

Az iPhone 14, valamint az Apple Watch Series 8 és a vadonatúj modellek bejelentésére már csak keveset kell várnunk.

A legkevésbé sem meglepő módon, épp úgy, ahogy az elmúlt tíz évben mindig, most is szeptemberben tartja az Apple azt a rendezvényét, melynek során kimondottan az új iPhone-ok kerülnek a középpontba. Idén már az iPhone 14-széria a soros, ami várhatóan nem hoz majd forradalmi újításokat, hacsak a kamerasziget részleges elhagyását nem vesszük annak.

Az eseményt szeptember 7-én 19:00 órai kezdettel kísérhetjük figyelemmel, és az iPhone 14, 14 Max, 14 Pro és 14 Pro Max leleplezésére számíthatunk, így ahelyett, hogy egy mini modell érkezne, az alapváltozatból is választhatunk 6,1″-es vagy 6,7″-es kijelzővel szerelt kiadást.

Korábbi pletykák szerint az új A16 chip csak a Pro modellekbe kerül be, a 14 és a 14 Max az A15-öt kapja, de mindegyik chip 6 GB RAM kíséretében dolgozhat majd. Míg a gyengébb készülékeknél marad a 12 MP-es kamerarendszer és a kamerasziget, a Prónál 48 MP-re, 8K videórögzítésre, és ovális, valamint kerek előlapi kivágásra számíthatunk.

Ami az órákat illeti, az Apple Watch Series 8 mellé érkezhet egy Watch Pro, és maradhat a Watch SE is a kevesebb egészségügyi funkcióval és kisebb képernyővel beérő felhasználóknak. A Pro modell még nagyobb strapabírásra lehet képes.

A rendezvényen mutatkozhat be a frissített AirPods Pro, és új színekben láthatjuk az AirPods Maxot is. Az M2-es iPad Pro és az M2 fejlettebb változataival szerelt Mac-ek később, októberben mutathatják meg magukat.

pcworld.hu

Legfrissebb hírek

teherautó (1)

Súlykorlátozást vezetnek be Szolnok és Jászberény között

kövess minket