Ez Ön szerint is egy macska kalap?

A TikTok, a Twitter és az Instagram mindig a fejlett világ legaktuálisabb problémáin pörög, és most sincs ez másképp. Önt is régóta foglalkoztatja a kérdés, hogy vajon mire lehetne használni a tequilás üveg pici műanyag sombreróját? Nincs egyedül a kétségeivel, sőt a Twitteren több ezer sorstársával találkozhat. Az egyik legfelkapottabb poszthoz már több ezren hozzászóltak, ilyen és ehhez hasonló formában: „Ez mindent megváltoztat!”  Mielőtt Önnek is megváltozna az élete ezzel a forradalmi megfejtéssel, előbb nézzük meg, hogy eddig a pillanatig mi mindenre használta a Homo sapiens ezt az apró fejfedőt.

Szinte minden macskatulajdonos számára kézenfekvő a válasz: ez egy cicáknak való kalap. Időtlen darab, a piros szín eleganciája és hűvös feltűnése testalkattól és szőr színtől függetlenül feldobja az egyhangú mindennapokat.  Tökéletesen illeszkedik a cicák gömb fejére, a puha bunda pedig kellő stabilitást ad ahhoz, hogy legalább egy fényképet készítsünk a mexikói jelmeznek mérsékelten örvendező állatkánkról. (Természetesen kistestű kutyák kobakjára is odabiggyeszthetjük a plasztik sapkát, de valamiért ott kevésbé működik a dolog.)

A nagypályás alkoholfogyasztók körében erősen tartja magát a legenda, mely szerint a műanyag kupak pusztán a következő kupica tequila kimérésére szolgál. A mérsékeltebb tábor viszont azt állítja, hogy a kupak kialakítása egyértelművé teszi, hogy a kísérőként használt citrom kifacsarásához szükséges a sombrero. Egy gyengébb és kissé erőltetett magyarázat szerint inkább a feles poharunk fedeleként szolgál, de létezik egy olyan gyűjtögető csoport is, akik egész egyszerűen sajnálják a kukába hajítani ezt az alkalmas lomot és így a ’valamire még jó lesz holmik’ állandó tartozéka lesz hosszú évekig.

Habár számtalan megoldás kínálkozik, úgy tűnik, hogy a közösségi hálók kötelezően, és hiába fontoskodó társadalma többre vágyik. Az említett Twitter poszt tanúsága szerint ugyanis a piciny tökfedő kizárólagos rendeltetése a stampedli peremének sózása. Bumm! Ez nem egy Jackass mutatvány, tehát ha Ön sem érti ezt a szenzációt, akkor bátran kipróbálhatja otthonában.  Abban viszont biztosak lehetünk, hogy előbb-utóbb majd érkezik egy hivatalos Sierra Tequila közlemény, ami végre pontot tehet az évek óta húzódó ügy végére.

delish.com

Czapkó Dorottya

Legfrissebb hírek

central-0791745314-e1712663681363-1024x576

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

kövess minket