Ellopta, beépíteni nem tudta, de azért használta

A szolnoki rendőrök kutatás során megtalálták és lefoglalták a lopásból származó elektromos főzőlapot, melyet ugyan a feltételezett elkövető beépíteni nem tudott, de már használatba vett.

A Szolnoki Rendőrkapitányságra április 17-én érkezett bejelentés, miszerint egy kőteleki ingatlanba március 18-a és a bejelentés között eltelt időben betörtek, és onnan számítástechnikai alkatrészeket, akkumulátort, horgászbotokat, hangfalakat és egy elektromos főzőlapot tulajdonítottak el több mint 1.200.000 forint értékben.

A nyomozók a bejelentést követőn szemlét tartottak és adatot gyűjtöttek, melynek eredményeképp látókörükbe került egy helyi férfi, akinek az albérletében kutatást tartottak. A lakásban megtaláltak egy hangfalat, illetve az elektromos főzőlapot, amit nem volt hova beszerelni, de a régi gáztűzhely tetejére felhelyezve már használtak. A lopott tárgyakat lefoglalták, majd a 40 éves feltételezett elkövetőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozó hatóság a terheltet őrizetbe vette és előterjesztést tettek letartóztatására.

Fotó: police.hu

Legfrissebb hírek

teherautó (1)

Súlykorlátozást vezetnek be Szolnok és Jászberény között

kövess minket