Elismeréseket adtak át a Magyar Ápolók Napja alkalmából Szolnokon

A Magyar Ápolók Napja alkalomból köszöntötték a negyven éve pályán lévő szakdolgozókat, valamint átadták a Vármegye Ápolója Díjat és a Magyar Ápolási Egyesület Elismerő Díszoklevelét.
Ebben az évben is a Vármegyeháza díszterme adott otthont a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területi Szervezete ünnepségének. Az ápolók napja alkalmából rendezett eseményen Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő asszony, majd Szalay Ferenc polgármester méltatta a szakdolgozók pótolhatatlan, rendkívüli munkáját.

Mint az eseményen elhangzott: a Vármegye Ápolója Díjra idén minden eddiginél nagyobb számú felterjesztés érkezett. Az elismerésben ezúttal Nagy Erika, a Karcagi Kátai Gábor Kórház aneszteziológiai részlegének munkatársa részesült.

Magyar Ápolási Egyesület Elismerő Díszoklevelet és ezüst kitűzőt vehetett át Kovácsné Ábel-Kiss Erzsébet, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Csecsemő- és Gyermekosztályának részlegvezető főnővér helyettese, gyermekápolója, valamint Kátainé Nyakó Edit, a Karcagi Kátai Gábor Kórház gyógytornásza.

Az ünnepségen köszöntötték a 40 éve pályán lévő szakdolgozókat; összesen hetven ápolónak gratuláltak. Ezt követően két olyan szakoktató részesült elismerésben, akik 40 éve szolgálják az egészségügyet és az oktatást: Fuchs Judit és Dr. Stuhl Sándorné Anikó.

Legfrissebb hírek

central-0791745314-e1712663681363-1024x576

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

kövess minket