Egy brit játékos 110 millió fontot nyert egy nemzetközi lottójátékkal

A jackpotot érő nyerőszámok a 3,25,38,43 és a 49 voltak, a szerencsecsillagok közül pedig a 3-ast és a 7-est kellett beikszelni.

Egy brit fogadó mind a hét számot sikeresen eltalálta, így ő formálhat jogot az átlagember számára szinte felfoghatatlan összegre. A nyertes még nem jelentkezett, éppen ezért a játékért felelős Camelot lottócég arra kéri a szelvénytulajdonosokat, hogy nézzék meg alaposan jegyeiket, hiszen bárki zsebében ott lapulhat a mesés jutalmat érő papírfecni. Noha rengeteg pénzről van szó, a nyeremény így sem fér be a top 5 legnagyobb brit lottónyeremény közé. A rekordot egy 170 millió fontot érő szelvény tartja, melyért 2019 októberében jelentkezett a gazdája.

Andy Carter, a The National Lottery vezető tanácsadója így nyilatkozott: „Micsoda elképesztő éjszaka ez annak az egyesült királyságbeli jegytulajdonosnak, aki megszerezte a ma esti lélegzetelállító 109,9 millió font értékű EuroMillions Super Jackpotot.”

„Arra kérjük a játékosokat, hogy nézzék meg jegyeiket, és hívjanak minket, ha úgy gondolják, ők a ma esti szerencsés nyertesek.”

Az újdonsült fontmilliomosnak 180 napja van bejelentkeznie a pénzért.

Bereczki Boldizsár

Forrás: BBC

Legfrissebb hírek

teherautó (1)

Súlykorlátozást vezetnek be Szolnok és Jászberény között

kövess minket