Azariah esete a Szolnoki Palacsintafesztivállal

Péntek este a Szolnoki Palacsintafesztiválon Majka & Curtis, illetve Lofti Begi mellett a 20 éves Azahriah lépett színpadra, majd pedig félre.

Egy, az interneten terjedő felvétel tanúsága szerint a fiatal énekes egy Toi Toi WC díszletei között kerül olyan közel egy rajongójához, amennyire csak lehet. Baukó Attila, művésznevén Azariah közösségi oldalán reagált a rejtett kamerás felvételre. Alapvetően úgy érzi, hogy nem tett semmi rosszat, de azért -az épp külföldön tartózkodó- barátnőjét sajnálja, mivel nem ezt érdemelte.

„A következő a történet: Szolnoki Palacsintafesztivál, huszadika, a tegnapi nap folyamán feljöttem a színpadra, lementünk, ünnepeltünk, Bombay a kézbe, ittuk folyamatosan. És ünnepeltük ugye, hogy kint van az album. Aztán még kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a Toi Toi Wc mögé.

Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám. A videó se érdekel annyira. Ami sokkal de sokkal fájdalmasabb az egészben, az az, hogy nekem volt egy asszonyom, aki várt rám, és másfél hét múlva jött volna vissza. És ezt viszont g*cire sajnálom, mert ő egy arany ember és semmi ilyen dolgot nem érdemelt meg, hogy most ezt kapja meg az internettől. Úgyhogy ezt elrontottam és emiatt kib*szottul, g*cire megbántam.” – fogalmazott videójában az énekes.

Azariah Youtuberként kezdte pályafutását 7 évvel ezelőtt, majd átnyergelt a zenére és 2020-ban már meg is jelent első saját szerzeménye, ami a Hathor címet kapta. Alig egy évvel később, 2021-ben elnyerte a legjobb magyar előadónak járó díjat az MTV EMA díjátadón.

Majka – Curtis válasz videó: https://www.life.hu/eletmod/20220523-majka-es-curtis-is-reagalt-azahriah-szexbotranyara-video.html

Legfrissebb hírek

Biden: “kész vagyok Putyin úrral beszéni”

Biden: “kész vagyok Putyin úrral beszéni”

kövess minket

X