AZ ÉLTETŐ VÍZ! – alkotói pályázat

Alkoss és nyerj a karácsonyfa alá meglepetést! Várjuk 12-18 éves diákok alkotásait ( rajz, festmény, montázs, fotó, videó) vízvédelem témakörben. Beküldési határidő: 2021. december 20. olvasható szolnok.hu olalán.
 
Nyeremények: demjéni CASCADE élményfürdő belépő 4 fő részére, szódakészítő gép, víztisztító kancsó, rajzkészlet, Zöld-Bolt ajándékutalvány CÉL: a lakosság vízfelhasználásához kapcsolódó környezettudatos személetének kialakítása, fejlesztése, a takarékos, felelős vízhasználat ösztönzése, mint például a vezetékes ivóvíz fogyasztásának népszerűsítése, a felszíni és felszín alatti vizek, a vízbázis védelmének támogatása lakossági szemléletformálással, a takarékos vízfelhasználás szükségességének és módszereinek bemutatása. 
A vízvédelem, mint globális környezeti probléma a Föld teljes lakosságára, így a gyermekek jövőjére is kihatnak, így fontos bevonni őket a folyamatokba, hogy elhivatottak és felnőttként cselekvő polgárok legyenek. A projekt egyik célja a szemléletformálás és az információátadás annak érdekében, hogy a helyi gyermekek/diákok tisztában legyenek azzal, milyen hosszú távú következménye van a környezet védelem hiányának, hogy mit tudnak tenni helyben a vízvédelem ügyében és hogy közösségi kezdeményezések induljanak meg.

Forrás: szolnok.hu

Legfrissebb hírek

central-0791745314-e1712663681363-1024x576

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

kövess minket