18 millió forintnyi euróval lépett meg az alkalom szülte bajai gardedám

Őrizetbe vettek a bajai rendőrök egy 37 éves asszonyt, aki közel 18 millió forintnyi euróval lopta meg idős kuncsaftját, írja a police.hu. A nő egy fiatal lányt kísért egy idős nagybaracskai férfihoz szexuális interkurzusra, majd kántálva távozott a lopott pénzzel.

Egy barátja mesélt az idős nagybaracskai férfinak az egyik olyan oldalról, melyen nők kínálnak szexuális szolgáltatásokat pénzért, kezdődik az érdekfeszítő rendőrségi beszámoló a nem mindennapi esetről. A férfi talált is a honlapon egy fiatal lányt, aki megtetszett neki, ezért felhívta, és találkozót beszélt meg vele az otthonában.

A kamasz azonban nem egyedül érkezett, egy 40 év körüli asszonyt is magával vitt a légyottra. A férfi étellel és itallal kínálta női vendégeit, majd a fiatalabbikkal az emeletre vonultak, hogy megvizsgálják, milyenek odafönt a körülmények különböző jellegű aktivitásokhoz.

Az idősebb asszony nem csatlakozott hozzájuk. Csak később zavarta meg az aktust,

akkor is csak azért, hogy közölje: rontás van a házon és a férfin.

Magához vette a házigazda bibliáját, és kántálva odébb állt. Később kiderült, hogy ez csupán figyelemelterelés volt, ugyanis megtalálta a férfi széfjét és annak kulcsát, majd eltulajdonított három, eurókkal teli borítékot. A kuncsaftnak csak másnap tűnt fel a hiány, ekkor azonnal a rendőrséghez fordult segítségért.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai a személyleírások és az adatgyűjtések alapján rövid időn belül beazonosították a két nőt, akiket tegnap, az otthonukban fogtak el. A 37 éves asszony táskájában megtalálták az eltulajdonított több tízezer eurót, ami közel 18 millió forintnak felel meg. A pénzt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának, a nőt pedig őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A bűncselekmény elkövetését elismerte, valamint elmondta, hogy a fiatalkorú lány mit sem tudott a lopásról, ezért őt tanúként hallgatták ki a rendőrök. A nyomozók vizsgálják, hogy más bűncselekmény megvalósult-e az eset kapcsán.

telex.hu

Legfrissebb hírek

central-0791745314-e1712663681363-1024x576

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

kövess minket