Népszerű volt a tiszai vízirendőrök standja

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság idén is meghívást kapott a nemzetközi FeHoVa kiállításra.

Budapesten, a Hungexpo területén rendezték meg a 29. Fegyver, Horgászat, Vadászat  (FeHoVa) nemzetközi kiállítást.

A kiállításon a Magyar Országos Horgász Szövetséggel közös standon a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság is részt vett, ahol szórólapokkal, valamint színes kiadványokkal tájékoztatták az érdeklődőket a víziközlekedés, illetve a jégen való tartózkodás szabályairól, a szabadvizekben történő fürdőzés veszélyeiről, a természetvédelmi területen történő vízi közlekedés lehetőségeiről, valamint a kisgéphajóval és csónakkal történő közlekedés alapvető szabályairól.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság csatlakozott a Mohosz Pecasuli 2023. évi programjához, melynek keretén belül a négy nap alatt több száz gyermek ismerkedhetett meg a vízirendészeti munkával, technikai eszközökkel, és játékos – totó, keresztrejtvény, stb. – formában a víziközlekedési és a szabad víziekben való tartózkodási szabályokkal.

Kiállításon ismét bemutatták a szolgálati jet-skit, amely különösen nagy tetszést aratott, elsősorban a fiatalabb korosztály körében. A gyerekek felülhettek rá és fényképeket készíthettek. A kiállításon minden nap két vízirendőr is jelen volt, így az igen nagy létszámú érdeklődő közönség személyesen is választ kaphatott kérdéseire.

Fotó: police.hu

Legfrissebb hírek

teherautó (1)

Súlykorlátozást vezetnek be Szolnok és Jászberény között

kövess minket