Ismét magyarok nyűgözték le a híres brit tehetségkutató zsűrijét

Kilenc év után újra magyar árnyékszínház produkciója vette le a lábáról a Britain′s Got Talent című tehetségkutató zsűrijét. Az Attraction Juniorst az eredeti Attraction-vezető fia irányítja, és az iskolai bántalmazás veszélyeire igyekeztek felhívni a figyelmet produkciójukban.

Kilenc évvel az Attraction győzelme után egy újabb magyar árnyékszínház tűnt fel a brit Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsorban. A formáció Attraction Juniors néven indult el, a névazonosság pedig nem véletlen.

Metro beszámolója szerint a fiatal társulat vezetője ugyanis Szűcs Martin, az eredeti Attraction vezetőjének, Szűcs Zoltánnak a fia. A fiatalember a bemutató előtt a zsűritagoknak elárulta, hogy édesapja a színfalak mögött szurkol neki.

A társulat performanszának középpontjában az iskolai zaklatás veszélyei álltak.

A Simon Cowell-lel felálló zsűrin – melynek összetétele ugyanaz, mint 2013-ban volt – teljesen úrrá lett a nosztalgia, az eredeti produkción meghatódó Amanda Holden is alig jutott szóhoz a látottak után. 

Az ítészek megkérdezték, hogy a juniorok vagy elődeik a jobbak, mire Szűcs Martin azt válaszolta, hogy ők. Azt ugyanakkor hozzátette: a legjobbaktól volt lehetőségük tanulni. 

Legfrissebb hírek

Katonai menetoszlopokra kell számítani

Katonai menetoszlopokra kell számítani

kövess minket

X