Idén is szuper programokkal vár a szolnoki RepTár

A szolnoki RepTár 6. születésnapja és Szolnok városnapja alkalmából különleges családi programokkal várják a látogatókat szeptember 3-án az intézményben. 
Az állandó élményelemek mellett számtalan izgalmas családi program, kiállító és meglepetés várja az érdeklődőket. Színes napernyők, a repülőgépek és helikopterek árnyékában, kényelmes napozóágyakon élvezhető az egész napos kikapcsolódás.
Ezen a napon olyan gépek ajtaja is kinyílik, amelyekbe csak ritka alkalmakkor engednek betekintést. A nagy érdeklődésre való tekintettel ezen a napon újra kinyílik a MiG-29-es vadászgép pilótafülkéje is.
A Darumadár, amely idén díjmentesen kipróbálható. Madártávlatból, több tíz méteres magasságból csodálható meg a RepTár és környéke.
A nap folyamán többször beindítanak egy AS-62 típusú repülőgépmotort, amely típus, az An-2-es repülőgépben működött. A Vagonszínpadon két gyermekelőadás szórakoztatja a kisgyermekes családokat a Ládafia Bábszínház előadásában. A RepTár udvarán kialakítanak egy lézerharc pályát, ahol lézerpuskával két csapat játszhat egymás ellen. 
Idén a RepTár fogadóépülete, azaz az Indóház 175. éves jubileumát ünnepli, így Budapest – Nyugati pályaudvarról nosztalgia gőzös érkezik a RepTár melletti vágányra várhatóan 11:00 óra körül.

Legfrissebb hírek

central-0791745314-e1712663681363-1024x576

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

kövess minket