Gyurcsány Ferenc elkapta a koronavírust

A Demokratikus Koalíció elnöke facebook posztban tette közzé, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje, ami miatt most egy darabig szüneteltetnie kell az országjáró körútját.

‘’Tegnap írtam nektek, hogy negatív lett a covid gyorstesztem. Később csináltunk egy újabb tesztet, az sajnos már pozitív lett. Tehát igaz, úgy is meg lehet fertőződni, ha be vagytok oltva, ahogy az is igaz, hogy a súlyos tünetektől viszont megvéd az oltás, nekem is csak hőemelkedésem és kis fejfájásom van.

Természetesen teszteltük Klárit is, a biztonság kedvéért a legmegbízhatóbb PCR-teszttel, neki szerencsére negatív lett, talán amiatt is, hogy ő nem csak be lett oltva, hanem korábban át is esett a betegségen. Tegnap teljesen elkülönítettük magunkat, szóval igen, most úgy skypeolunk és zoomolunk egymással, hogy mindannyian itthon vagyunk, ez új élmény.

A következő napok országjárásának programjait sajnos le is kell mondanom, dehát így jár a politikus, ha végzi a dolgát és igyekszik minél több emberrel személyesen találkozni.’’

-olvasható Gyurcsány Ferenc Facebook oldalán.

Legfrissebb hírek

Kétkerekűek fekete napjai

Kétkerekűek fekete napjai

Másodfokú riasztást adott ki felhőszakadás veszélye miatt a meteorológiai szolgálat több vármegyére

Másodfokú riasztást adott ki felhőszakadás veszélye miatt a meteorológiai szolgálat több vármegyére

kövess minket

X